PRONCKGOEDT KUNST, ANTIEK EN BROCANTE
TYNAARLO • Pronckgoedt is gespecialiseerd en Engels antiek, brocante en Hollandse schilderijen. Wij gaan zelf naar Engeland voor de inkoop van het antiek en stellen hoge eisen aan kwaliteit.

Bij de meubelen letten we op strakke vormgeving en een mooie doorleefde kleur. Voor een pembroke of gate leg tafel, ladenkastje, bureau, tea trolley, art deco vitrinekastje, Lloyd loom en Thonet bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor ons is uitstraling bij servies belangrijker dan het merk, hoewel we ook regelmatig Royal Albert, Wedgwood en Johnson Brothers in onze collectie hebben. Vanzelfsprekend moet het puntgaaf zijn. Ook het Engelse bestek en kristal is met zorg uitgezocht.

Onze klokken zijn allemaal nagekeken en in goede staat. De bakeliet klok van Smiths proberen we altijd in ons assortiment te hebben.

Al onze schilderijen worden voor 100% op echtheid gegarandeerd. Wij hebben o.a. werk van E.B. von Dulmen Krumpelmann, Piet in ’t Hout, Antony Keizer, Hildo Krop, Klaas Smink, Louis Stutterheim, Cornelis Terlouw, Albert Torie en Arie Zwart.
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Zaterdag en zondag 11.00 - 17.00 uur.
Na afspraak bent u ook buiten onze openingstijden van harte welkom.
Esweg 2
9482TK Tynaarlo, Nederland
breng me hierheen